درپی انتشار اخباری مبنی بر مسمومیت و فوت بعضی شهروندان به علت مصرف قارچ، مدیر تعاونی تولیدکنندگان قارچهای خوراکی اعلام کرد: این مسمومیت ربطی به مصرف قارچهای خ
قارچ "کوهستان و ارگانیک" نخورید!
عبارات مهم : پزشکی
به گزارش ایسنا، گزارش های متعددی از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان های متفاوت راجع به مسمومیت یا حتی فوت بعضی از شهروندان به علت مصرف قارچ مسموم در اینترنت و سایت های خبری انتشار یافته هست؛ به گونه ای که مدیر کل بحران شرکت پزشکی قانونی کشور این اخبار را تایید کرد که در روزهای اخیر ۱۱ نفر به علت مصرف قارچ های سمی جان خود را از دست داده اند.
در این زمینه محمدحسن افشار – مدیر هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ های خوراکی- به ایسنا گفت: نژاد و سویه قارچ های خوراکی بر اساس آزمایشگاه های معتبر بین المللی جداسازی شده است و بذر آن جهت تولید و تکثیر در اختیار صنعت تولیدکنندگان قارچ قرار می گیرد و هیچ مشکلی در قارچ های خوراکی جهت مصرف وجود ندارد و اینکه بعضی از سایت ها و رسانه ها به اشتباه علت فوت و میر و مسمومیت را در بعضی از استان های کشور مصرف قارچ عنوان کرده اند، به هیچ وجه صحت ندارد و تکذیب می شود.
نخورید! ، کوهستان و ارگانیک"، قارچ "
وی افزود: به علت زیاد کردن بارش ها طی ماه های اخیر رشد انواع قارچ های سمی و خوراکی در مراتع و جنگل های کشور چشمگیر و قابل توجه بوده است و همین عامل باعث شده است مردم که به مراتع و جنگل ها می روند، به اشتباه از این قارچ ها استفاده کنند یا آنکه بعضی به علت بیکاری این قارچ ها را به حاشیه شهرها و خیابان های کشور می آورند و به عنوان “قارچ های کوهستانی” و “ارگانیک” به مردم می فروشند که باید گفت بسیار خطرناک است و هیچ کسی نباید این قارچ ها را خریداری کند، چراکه مردم به هیچ وجه نمی توانند سمی یا غیر سمی بودن قارچ را تشخیص دهند.
افشار ادامه داد: به مردم توصیه می شود که به هیچ وجه به قارچ های ماشین که در مراتع و جنگل ها می بینند دست نزنند و آن را لمس نکنند. از سوی دیگر به هیچ وجه قارچ هایی که به صورت فله ای و به عنوان “قارچ کوهستانی و ارگانیک” عرضه و فروخته می شود را نخرند.
درپی انتشار اخباری مبنی بر مسمومیت و فوت بعضی شهروندان به علت مصرف قارچ، مدیر تعاونی تولیدکنندگان قارچهای خوراکی اعلام کرد: این مسمومیت ربطی به مصرف قارچهای خ
رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ های خوراکی تاکید کرد: حتی الامکان مردم باید توجه کنند که قارچ را از فروشگاه های معتبر و به صورت برچسب دار تهیه کنند تا تولیدکننده آن مشخص باشد و حتی اگر قارچ فله ای را از این فروشگاه ها خریداری می کنند باید توجه کنند که محصول کجا تولید شده است است و دستگاه های نظارتی نیز باید تایید کننده آن باشند که در آن صورت هیچ مشکلی به وجود نمی آید.
واژه های کلیدی: پزشکی | خوراکی | خوراکی | ارگانیک | مسمومیت | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...